keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Paluu eiliseen

Olin eilen jo bloggaamassa tämän,mutta sitten tulikin muuta puuhaa ja ennätin vain tallentaa kuvat koneelle jotenka nyt palaan sitten eiliseen aamuun ;)

Seiskalta herättiin kuten aina ja normaalit puuhat käynnistyykin aina heti aamusta. Kuinka lapset jaksavatkin olla energiaa tulvillaan suurinpiirtein heti kun silmät aukaisevat...


Mutta siis minulla oli jo puolen yhdeksän aikaan sämpylätaikina kohoamassa ja ysin maissa sitten päästiinkin leipomaan.Papu neitonen keskittyy :o)


Tässä sitten lasten aikaansaannoksia


Uuniin mars marsNäin makoisilta ne näyttivät valmiinaKolme pellillistä niitä aikaiseksi saatiin. Tässä kuvassa taustalla näkyvät lasit ovat isompien lasten itse maalaamia. Nämä oli tehty myöskin siellä kerhon kummipäivässä.Nam! Hyvältä maistuu!


Esikoinen ei malttanut edes kameraan katsoa :D


Tähtisilmä Naksullekin sämpylät maistuu
Pellillinen niitä sitten siinä uunituoreita tuhottiinkin.
On se vaan jännä mitenkä oma tekemät sämpylät ovat sata kertaa parempia kuin kaupasta ostetut. Näihinkin taikinaan laitoin vähän sitä mitä kaapista löytyi...hiutaleita,muussijauhetta (oon ostanut kaappiin ihan vain sämpylöitä varten) ruisjauhoa jne.
Sitten olikin masu täynnä hyvän makuisia tuoreita sämpylöitä ja äidin oli mukava suunnata shoppailemaan, pääsin ihan itsekseni :o)
Mies nappasi lapset autoon ja paineli piipahtamaan vanhempiensa luona.
Hmm...kivasti kyllä löysinkin ostettavaa,mutta en sitä mitä lähdin etsimään.
Hakusessa oli itselleni pitkät housut,mutta tuntuu joka paikka olevan nyt farkkuja pullollaan ja niistä en välitä.
Koitan saada tänään vielä shoppailuraportin aikaiseksi, kuvatkin on jo koneella.
Kävin kurkkaamassa hetki sitten me&i kesä-tarjonnan. Muutama oli sellainen vaate jotka varmaankin tilaan 4.4. pitämiltäni kutsuilta.
Jotkut vaatteet eivät iskeneet ollenkaan.
Mitäs te muut tykkäätte heidän kesä tarjonnastaan????
Minny

Ei kommentteja: