tiistai 10. maaliskuuta 2009

Kiltit lapset kateissa...

Olen ollut koko päivän bloggaamassa,mutta aina on tullut jotain muuta. Ainakin jotain mukamas tärkeää ja olen sitten unohtunut puuhaamaan kaikkea muuta...nyt sitten viimeinkin koneen äärellä.

Meillä on ollut tänään natinaa, kitinää, riitaa, huutoa,mekkalaa, lasten tappelua, kiukkua, itkua, kiusantekoa yms arestejakin olen juotunut jakelemaan ihan riittävän määrän.
Kaukana se riidattomuus ja rauha mikä eilen oli.
Mitenkä se aina meneekin niin,että juuri sattuu sitten ne huonot päivät aina kaikille lapsille samaan aikaan....eikä äitikään silloin tietenkään ole parhaimmillaan.Se on kyllä mukava sinänsä,että kun meno sisällä menee oikein hurjaksi niin lapset saa laitettua ulos purkamaan suurimmat höyryt pois =o)
Sillä aikaa sitten saa äitikin sisällä tehtyä jotain hommia kun silmäilee samalla kaksikkoa (+naapurin tyttöjä) ulkona.
Hommat ei kylläkään etene mihinkään jos on pieni ihminen joka on juuri sillä hetkellä vailla jotain juotavaa taikka syötävää taikka haiseva lasti vaipassaan taikka on muuten vain mäyryämis tuulella niinkuin tänään meidän pikku ukko.
Me tänään mm.pyykkejä leviteltiin niin,että pikku mies oli sylissäni ja toisellä kädellä yritin saada vaatteet edes jonkinlaiseen ojennukseen pyykkitelineelle. Lattialla pikkuinen mies ei viihtynyt alkuunkaan.

Nyt on kuitenkin iltapala nautittu ja lapsille iltapesut suoritettu, äidillä kupillinen kahvia nenän edessä ja pian alkamassa Liverpool:n peli telkkarista ;o)
Siinä nautintoa tälle äidille tämän päivän päätteeksi.

MinnyLoppuun laitan kuvan meidän kiukku-Naksuttimesta isoveikan Martti-auton kimpussa ja rinkeliä on suu taynnä :o)

2 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Minusta tuntuu että meidänkin Maxilla on noita huonoja päiviä yhä useammin, eikai se joku uhma meinaa olla tulossa..

Helmi kirjoitti...

"meidän" Lindexille oli nyt tullut noita uutuuksia, voin edelleen ostaa sulle ja postittaa, jos et teiltäpäin niitä saa.