keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Hampaiden narskutusta ja sormien naksutusta

Eilen nukkumaan käydessäni kuuntelin jälleen kerran hurjan kuuloista hampaiden narskutusta neitosen huoneesta.
Huh huh...kamalaa!
Sitä on jatkunut jo ainakin vuoden päivät ja olen hammaslääkäriltäkin kysellyt keinoja välttää sitä. Keinoja vaan ei ole.
Mitä vilkkaampi ja tuohukkaampi päivä on meillä ollut niin sitä enemmän neitonen narskuttaa.
Jos on ollut rauhallinen päivä niin saattaa jopa mennä koko yö narskuttamatta.
Niinä harvoina kertoina kun tyttö nukkuu vieressäni niin en itse saa nukuttua kun ensinnäkin tyttö pyörii ja hyörii ihan super-hyper paljon ja sitten havahdun hereille joka ikinen kerta kun narskutus alkaa.
Ihan selkäpiitä karmii.
Jos neidon herättää niin narskutus loppuu ihan vain siihen hetkeen kun neito hereillä on,mutta kun nukahtaa takaisin niin sama meno jatkuu =(
Tosi ikävä tapa vaikka eihän typy sille itse minkään mahda, on vaan niiiin kurjan kuuloista ja eihän se hampaillekaan hyväksi ole.
Hammaslääkäriltä saadaan jossakin vaiheessa helpotusta kun neidillä on joku vinopurenta suussaan (en muista nyt tämän purennan ns.virallista nimeä) ja onkin tarkoitus siinä vaiheessa soittaa aikaa Papulle hammaslääkäriin kunhan ekan hampaansa tiputtaa.
Siinä vaiheessa aletaan jonkun muotin avulla korjaamaan purentaa joka sitten saattaa rauhoittaa myöskin tuota narskuttamista.
Tästä sain illalla ajatuksen ja ajattelin tiedustella teiltä muilta,että onko teillä taikka lapsillanne taikka vaikka miehellänne jotain sellaista tapaa josta soisit päästä eroon????
Meillä on ehdottomasti:
-Neitosen narskuttaminen
-Itse olen päässyt kurjasta tavastani naksutella sormiani (siis noita luita sillai painella,että ne naksuu...) mutta varpaita naksutan toisinaan edelleen...tästä haluan eroon!!
-esikoisen soisin oppivan MONISTA kehoituksista viemään omat räkärättinsä roskiin....olen kyllästynyt keräämään niitä ympäri kämppää---murrr---
-miehen "hajuhaitat" =D
-suhtautumiseni ruokaan..
-tupakointi....
Nyt en saa muita mieleeni vaikka kyllä niitä varmasti vielä enemmänkin on...
Minny

6 kommenttia:

Sisältö arvaamatonta.. ;) kirjoitti...

Ai että, nuista varpaitten naksutteluista tuli mieleen että miun mies joskus on vedelly miun varpaita (vedelköön omiaan vaikka jatkuvasti) silleen et naksahtaa ja se sattuu!! Mie en voi sietää sitä...
Mie revin rupia, niin paljon joskus ettei ne ehi parantua piiiitkiin aikoinhin! Ei oo kivaa!
Esikoinen vois lopettaa sen rään syömisen!! Mistälie moisen tavan oppinu.. murr!!
Juppis vois lopettaa limailun! Se nuolee kuin koira...
Isäntä vois oppia käyttää entiset aineet loppuun ennenkuin avaa uutta, ja toiseks, laittaa tyhjät shampoo putelit roskiin!!

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

siis poltatko sinä? :o) kysyy utelias.

meillä kuopus narskuttaa hampaita. tämä on alkanut tässä ihan hiljattain ja olen alkanut miettimään, voisiko olla yksi syy levottomiin öihin?

just nyt ei tule mitään ärsyttäviä tapoja mieleen, mutta ihan taatusti niitä on niin itselläni kuin muillakin perheenjäsenillä :o)

minny kirjoitti...

Uteliaalle poikien äidille vastaan vain,että joo...

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

ei minua haittaa :o) olin vain yllättynyt! nimim. ent. tupakoija

minny kirjoitti...

mikäs siinä yllätti?
Huono tapahan se on. Hatun nosto sinulle,että olet moisesta eroon päässyt!

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

no tuntuu, että nykyään niin harva tupakoi. ja kun ollaan kuitenkin tavattukin, etkä silloin sännännyt missään vaiheessa ulos :o)