maanantai 27. huhtikuuta 2009

Joopa joo

Tää on niin tätä taas...

Lapsilla on tänään kerhossa naamiaiset/nyyttärit.
Esikoinen on spiderman ja Papusta tehtiin Ihaa.

Nyt vaan sitten niin,että neiti on torstaista lähtien ollut räkäinen ja yskäinen (voisi sanoa,että viime yönä hän ei juurikaan nukkunut kun niin kovasti vaan yskitti =( äiti yritti helpottaa oloa yskänlääkkeellä ja muutenkin,mutta reppana vaan yskii ja yskii. Kuumetta ei ole)
Soittelin sitten aikaa lääkäriin,mutta emme sitä saaneet. Liikkeellä on kuulemma sitkeätä yskää joka kestää 5-6viikkoa!
Siis miettikää mikä aika!!!!!!!!!
Mennäänkin nyt käymään hoitajan luona joka sitten kuuntelee keuhkot yms ja ohjaa sitten lääkäriin jos on tarvis.
Aika vaan mukavasti 9.20 kun ysiltä alkaa kerho.
Voitte varmasti kuvitella kuinka lohduttomasti tyttö itki kun menee naamiaiset sivu suun.
Ihaa pääsee sitten hoitajan jälkeen kerhoon jos vaan käy niinkuin ajattelin ettei siellä hoitajalla meillä pitkään mene.

Nyt kuitenkin tavaroita kasaan ja menoksi.

Minny

5 kommenttia:

anana kirjoitti...

Kuulostaa ihan tutulle tuo asioiden kasaantuminen päällekkäin. Ninhän se aina tuntuu menevän...

Meillä nuorempi ja vanhempikin ovat yskineet viikkotolkulla, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Itse en anna yskänlääkkeitä nuoremmalle sillä tutkimuksien mukaan nämä pienten lastenlääkkeet ovat ihan huuhaata ja monessa maassa jo kielletykin. Isommalle saatan antaa "aikuisten" yskänlääkettä.

Nyt kun kevät taittuu kesään ja katupölyt saadaan pestyä pois alkaa monessa perheessa varmasti "tervekausi", kun vaan tästä pölyvaiheesta vielä jaksetaan läpi ;)

Toivottavasti kerkesitte vielä naamiaisiin ja lasten asut pääsivät näytille =)

Sari - MrsAgatha kirjoitti...

Sääli että on tommonen yskä! Olis ollu ihan mahtavaa nähdä kuvia pikku-Ihaasta! =)

Mia kirjoitti...

Tosiaan tuo yskä voi kestää noin kauan. :(
Meillä minulla on menossa jo neljäs viikko, 8v:llä oli se 5viikkoa, 9v on ollut jo pari viikkoa, 5v aloitti noin viikko sitten ja pienimmällä on ollut sen pari viikkoa kanssa.
Terveyskeskukseen olen soitellut ja itsekin jo käynyt, mutta mitään ei tehdä. On siis kuulemma ihan normaalia tälle yskälle.

Itsellä oli tulehdusarvot koholla ja korva punoitti viikko sitten. Mutta en saanut mitään, koska kuumetta ei kuitenkaan ole..
Täällä siis vain odotellaan yskän loppumista.

Pikaista paranemista teillekin!

minny kirjoitti...

Nyt vasta ennättää kuulumiset päivittämään.
Käytin siis neitosen siellä sairaanhoitajan luona ja onneksi korvat,kurkku ja muutkin kunnossa joten ihan vain lenssu meillä.
Toivotaan vaan nyt,että kuumetta ei ilmesty.
Neitonen ennätti kerhoonkin ja hänen asu meni kyllä siinä mielessä pipariksi,että tarkoitukseni oli tehdä kasvoväreillä hänelle myös Ihaan naama,mutta en viitsinyt Papua sellaisena hoitajan luokse viedä =D
Kuviakaan en sitten tajunnut lapsista ottaa...huoh...

Niin ja sen sanon vielä,että en ole koskaan aikaisemmin antanut lapsille yskänlääkettä,mutta nyt tuntui illalla että sekin on kokeiltava kun oli NIIN huono yö tytöllä. Kaksi kertaa annoin yön aikana ja eipä siitä mitään hyötyä ollut joten se siitä sitten.
Ajattelin illalla pestä koneellisen pyykkiä ja raahata telineen sitten neidon huoneeseen. Kuivukoot pyykit siellä ja samalla sitten typsylle hieman kosteampaa huoneilmaa. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Helei, tältä koneelta toimii kommentit! Terveisiä täältä Varsinais-Suomesta. Toivottavasti Ihaa voi jo paremmin ja vappu sujui mukavissa merkeissä. Harmi ettei noita kuvia ole, naperot olivat varmaan mahtavan näköisiä.
-M ja M-