tiistai 14. huhtikuuta 2009

Terveisiä Tukholmasta!!

Nyt olis sitten reissu takana päin.

Mukava oli treffata Mimon mamma ennen terminaaliin suuntaamista.
Mimoliini oli juuri niin suloinen kuin muistinkin ja se ulkohaalari oli luonnossa vieläkin kauniimpi mitä kuvissa!! Vilkutuksia teille!!!

Mukavaa oli ja jos sanonta "nauru pidentää ikää" pitää paikkaansa niin mittariin tuli kyllä monen monta vuotta lisää =D
Ekana iltana riekuttiin tarinoiden laivalla kahteen asti ja aamulla aamupalan kautta maihin.
En kyllä ollenkaan pidä laivan sängyistä joten eipä tullut kovinkaan paljon nukuttua, mylläsin vaan sängyssä.

Meitä oli matkassa 15ihmistä joten sitten keräännyttiin kasaan ja suunnattiin bussilla Tukholmaan. Siitä sitten jokainen suuntasi kuka minnekin.
Suurin osa suunnisti kuitenkin shoppailemaan, minä myös :o)
Ja mikäs siinä oli kaupungilla pyöriä kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja mittarissa oli tuolloin +18 astetta!!
Me sitten jossakin vaiheessa erkanimme miekkosen kanssa muusta porukasta ja kuten arvata saattaa ei mies ole juurikaan kaupoilla viihtyvää sorttia joten käytiin sitten ihan vain nämä peruskaupat lindex,h&m,kappahl läpi mutta piipahdettiin tietty myöskin NK:ssa.
Jotenkin vaan se ei oikein ole rahapussilleni sopiva kauppa vaikka siellä kyllä olisi vaikkas mitä ihanata tarjolla.

Ostokset tuli tehtyä noista peruskaupoista. Nyt vaan valitettavasti kuvat eivät ole vielä koneella jotenka en niitä pysty nyt laittamaan.
Lindex:llä oli hyvät alet meneillään joten oikeastaan ostokset tuli tehtyä ale hinnoilla, sellaisia sain Tukholmasta jotka ovat olleet aikoinaan jo ostoslistalla,mutta en ole onnistunut löytämään. Tässä mainittakoot mm.vihreä-ruskeat raidalliset velourhousut esikoiselle (niitä ei aikoinaan tullut silloin meidän lindex:iin)
Muutaman uutuus löydön ostin Naksulle h&m:stä. Lyhythihaisen bodyn sekä hihattoman bodyn. Olisin napannut tikru mallistosta hihattoman bodyn myöskin,mutta ennustettu kesäkokomme loppu :( täytyy vaan nyt sitten toivoa,että saan sen kunhan ne tulevat täällä myyntiin.

Vanhan kaupungin kautta käveltiin takaisin laivalle ja kyllä olikin mukavaa kun ihan t-paidassa pystyi olemaan kun siinä vaiheessa mittarissa olikin jo +20 ja ainuttakaan pilveä ei edelleenkään näkynyt missään!!!
Ei oikein napannut ajatus palaamisesta suomen talveen takaisin....

Vaan olihan se palattava. Sitä odotin,että näen lapset ja pääsen omaan sänkyyn nukkumaan kun molemmat yöt laivalla meni ihan harakoille.
Eipä vaan onnistunut nukkuminen kotonakaan...olin saanut laivalla alaselkäni kipeäksi ja kotona sitten heräsin jatkuvasti siihen,että selkään koskee ihan liikaa.
Särkylääkkeen voimalla selvisin aamuun ja seuraavan päivänkin jotenkuten.
Seuraavana yönä sitten pikku mies natisi ja kitisi jatkuvasti jotenka sekin yö meni sitten päin mäntyjä.
Seitsemän jälkeen sitten kuitenkin kömmittävä sängystä ylös lasten päivän alettua vaikka mies joka aamu siihen aikaan kylkeään vasta kääntää.
Voitte varmaan kuvitella,että hermot oli kireällä ja kooma päällä kun ei ole neljään yöhän nukkunut juuri ollenkaan................................

Nyt kuitenkin viime yönä nukuin ihan kohtalaisesti,mutta olo on vieläkin rähjäinen kun kuitenkin neljässä yössä kertyy univelkaa enemmän kuin tarpeeksi. Jospa tämä tästä taas iloksi joskus muuttuu =/

Nyt kuitenkin suuntaan korjaamaan pyykkejä pois telineeltä jotta saan uusia taas kuivumaan. Kyllä onkin kummallista mitenkä tuota pyykkiä aina reissussa kertyy...

Minny

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

kiva että reissu oli onnistunut. :)

minä taas nukuin laivan sängyssä kuin pieni possu kun kukaan ei herätellyt yöllä palvelemaan.

ja mikä vitsi siinnä on että ruotsissa on aina lämpimämpi!

Helmi kirjoitti...

Oli varmasti kiva matka!

Tukholmassa on ihanaa käydä keväisin, kun siellä on kevät pari viikkoa meitä edellä, tahtois sinne, mut ei tällä pallomahalla eikä pienen vaavin kanssa...

Mia kirjoitti...

Minä en nuku ikinä laivalla kunnolla, kun pelkään että laiva uppoaa! :D

Kivalta kuullostaa tuo teidän reissu. Meillä on samanlainen perheenkesken ensi viikolla. ;)