tiistai 7. huhtikuuta 2009

Onnistuneet kutsut.

Kutsut ovat onnellisesti takanapäin.
Kiitokseni jälleen Heidille!
Tälläisiä värikkäitä vaatteita oli sunnuntaina tarjolla


Niiden edellisessä postauksessa mainitsemieni paitojen lisäksi tilasin Papu-neidolle alla näkyvän oranssin frotee hameen. Esikoiselle olisin halunnut tilata oranssit vajaamittaiset kesähousut joihin poitsukin ihastui totaalisesti,mutta mielestäni 38€ housuista oli hiukan liian suolainen hinta. Olipa sitten kuinka ihanat housut tahansa. Poika pettyi kyllä kovasti kun ei saanut kesähousuja suosikki värissään,mutta lupasin ostaa hänelle jostain sitten vastaavat.
Toivottavasti vaan jostakin hyppää vastaan oranssit housut kesäksi...en ole sen suhteen perehtynyt valikoimiin vielä ollenkaan.
Muutenkin olen nyt vältellyt kaupoilla pyörimistä kun ollaan perjantaina lähdössä laivalle ja sitten lauantai onkin hyvää aikaa shoppailla Tukholmassa :o)
Tosi kiva kyllä päästä miekkosen kanssa kaksistaan liikkeelle. Liekkö ihan ekaa kertaa Naksuttimen aikana......

Tämän hameen neitonen siis saa. Pikku mies saa yllärin koossa 86/92cm. Saas nähdä mitä sieltä tällä kertaa tupsahtaa.
Nyt oli muuten tilauslomakkeeseen tullut maininta siitä,että yllätysvaatteet saattavat myöskin olla unisex vaatteita. Ja nythän yllärivaatteita pääsi tilaamaan vasta kun oli normaalihintaisista vaatteista tilausta 35€ edestä.
Sekin oli muutoksena tullut,että tilaukseen piti kirjoittaa koko henkilötunnus.
Heidi perusteli sen niin,että kun kuitenkin vaatteet ostetaan velaksi. Ensin tulee vaatteet kotiin ja sitten vasta maksetaan lasku.
On tainnut me&i-firmalla jäädä rahoja saamatta kun ovat muutoksen tehneet.
Minny
(täällä esikoinen kuumeessa)4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Lindexille on muuten tullut oranssina (ja vihreänä ja pinkkinä) froteisia polvihousuja, jotka käy myös pojille mainiosti. Ihan vaan vinkkinä. ;)

Samaa katsoin minäkin, että nyt pitää tilata sillä 35e ennen kun saa salaisia, jännä..
Itse en nyt uskaltanut salaisia tilata, kun vasta n.1kk sitten tilasin. Että jos vaikka tulee samoja. ;)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta tuo Tukholman reissu! Lasten kanssa on kiva olla, mutta kyllähän sitä välillä kaipaa omaa aikaa :)

minny kirjoitti...

Mia:Kiitos vinkistä. Pitänee sitten ruotsista katsastaa :o)

Mietin sitä,että olisivatkohan jotkut tehneet niin,että ovat tilanneet kutsuilta ainoastaan vain noita salaisia vaatteita kun ovat kuitenkin olleet halvempia...saahan ne sitten vaikka huudossa myytyä kalliimmalla kuitenkin pois mitä itse niistä on maksanut. En tiedä,mietin vain,että olisko sen takia tullut tuo muutos.

Vauhtivekaroiden äiti:Kyllä kovasti odotan jo reissua. Ihanaa kun saa hetken hengähdystauon kolmikosta. Niin ihania lapsosia kuin ovatkin,mutta 24/7 kun heidän kanssa on niin on mukava saada pariksi päiväksi ihan vain aikuisten seuraa =D
Mutta pakko myöntää,että kyllähän lapsia ikävä tulee...;o)

Helmi kirjoitti...

Minäkin haluasin tukholmaan. Monena vuonna on tullu käytyä huhti-toukokuussa siellä, mut nyt taitaa jäädä väliin...