torstai 5. maaliskuuta 2009

Ruoka ostoksilla ;o)


Meillä olikin jälleen kerhopäivä.
Nyt sinne meneekin sitten molemmat isommista kun Papu-neitonenkin aloitti kerhoilut maanantaina.
On kyllä niin reipas tyttönen etten uskonutkaan tulevan mitään vaikeuksia aloituksessa ja onhan hänellä siellä veikka ns.turvanaan sekä samassa kerhossa on myös yksi naapurimme tyttö kolmikosta. Ei kerhopäivässä mitään ongelmaa siis,mutta kotona tyttö kertoi ettei ollut uskaltanut mennä ollenkaan toisten tyttöjen kanssa leikkimään.
Tottahan toki se tutustuminen ottaa oman aikansa,mutta oli jotenkin ihan outo kommentti tytöltä joka on aina ollut kaikkien kaveri eikä ole koskaan ikinä ketään edes meinannut ujostella.
Kaipa hän siellä tyttöihin sekä tietty poikiinkin tutustuu =o)Juups,jätettiin lapset siis kerhoilemaan ja suunnattiin miehen sekä Naksun kanssa katsastamaan mammuttimarkkinat...
Mielestäni se on hassua kun, ainakin meille, kyseisten markkinoiden tarjoukset tulee vasta postin mukana. No,nytpä sitten olin eilen illalla positiivisesti yllättynyt kun sähköpostiin olivat mainokset tupsahtaneet.
Kuten otsikkokin kertoo niin olimme siis ruokaa ostamassa,mutta kuten voitte kuvitella niin kyllähän siltä muutakin mukaan tarttui...
Yökkärit pienimmälle 2kpl 10€ sekä tunika neidolle ja collegepaita esikoiselle myöskin yhteensä saman 10€ sit mukaan tarttui itselle alusvaatetta sekä toppahanskat.
Kuin myös ostoskärriin hyppäsivät tutan panda-sarjan body ja housut 7€/kpl jotka olivat ihan normi tarjouksessa ei mammutti juttuja.

Toki sitä ruokaakin muistettiin ostaa,ei tarvii sentään näitä mainitsemiani vaatteita syödä =D


Laitan kuvat ostoksista,jos vaan osaan ne tähän liittää.... ; )

Kylläpä osasin joo,mutta en oikeaan paikkaan..=D
Kuvat tulee siis myöhemmin...


Minny

Ei kommentteja: