sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Vauhtia päivissä...

Hei vaan!

Ollutkin niin vauhdikkaita päiviä nyt tässä,että ei ole koneellekaan juuri ennättänyt ja kun on ennättänyt niin on ollut vaan sellaiset pakolliset jutut ja bloggaus hieman jäänyt.
Monta juttua on kyllä mielessä mitä pitäis kirjoitella,mutta kun vaan saisi ne kirjoitettuakin =D

Isompien lasten ollessa reissussa ja miekkonen sekä keskiviikkona että torstaina omilla menoillaan me oltiin sitten Naksun kanssa sukuloimassa ja kotiin tultiin vain nukkumaan.
Perjantaina tein kirpputori kierroksen josta sain muutaman kivan löydön ja niistäkin ajattelin jossakin vaiheessa kirjoitella enemmän (nyt ei voi kun kuvia ei ole koneella)

Perjantaina lapset sitten kotiutuivat ja la aamuna suuntasivat kerhoon viettämään kummipäivää Papun kummit lähtivät mukaan.
Hauskaa oli kuulemma ollut, puolin ja toisin.
Heillä oli ollut erilaisia askartelupisteitä ja kotiin toivatkin mm pipareita, laivan ja istuttamiaan vehnän oraita.
Kivoja kyllä tälläiset tapahtumapäivät :o)

Tänään oltiin makkaran paistossa laavulla joka ei tänään ollut ihan niin onnistunut reissu kuin viimeeksi kun nyt oli kiusanamme ikävä tuuli,mutta siitä selvittiin ja makkarat tuli syötyä.
En kyllä tälläkään kertaa sitä itse syönyt...

Mutta nyt täytyy jälleen mennä kun ei nuo pyykit tuolta koneelta itsekseen kuivumaankaan hyppele vaikka niin kovasti toivoisinkin ;o)


Tässä koko kolmikko (n.kuukauden vanha kuva kylläkin...kun koneella ei nyt tuoreempia valitettavasti tarjolla)

Minny

4 kommenttia:

poikien äiti kirjoitti...

kiva nähdä koko teidän kolmikko :o)

minny kirjoitti...

Ekaa kertaa tosiaankin taitavat olla kaikki kuvissa ;o)

Meemukka kirjoitti...

Meijän esikoinen näki tuon kuvan päivällä ja heti huomas hämppyripaidan, kerroin että poika on samanikäinen kuin hän ja alko niin onessaan selittää "et samanikäsellä pojalla hieno hämispaita" (ite tykkää kovasti!).. :D

Mia kirjoitti...

Suloinen kolmikko teillä! :)