sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hyvää naistenpäivää!!

Mukavaa naistenpäivää ihan jokaiselle naiselle täällä :o)

Täällä ainakin ilmat suosii tätä päivää kun on mittari juuri ja juuri pakkasen puolella ja aurinko paistelee pilvettömältä taivaalta. Miltei keväinen ilma.
On tainnut tuo auringon näyttäytyminen saada minuun jonkun virtapiikin kun olen tänään ollut oikeinkin ahkerana.
Seiskalta oon lasten kanssa heräillyt ja yhdeksältä oltiinkin jo kolmikon kanssa ulkona kauniissa säässä. Sisälle kun tultiin niin viikkailin muutaman telineellisen puhtaita vaatteita kaappiin ja imuroin koko kämpän ja juuri äsken tuossa sain viimeinkin aikaiseksi kasata pikku miehen vaatteet 50-62cm laatikkoon ja nyt ne tuossa odottelee autotalliin pääsyään.
Kyllä olikin jotenkin haikea fiilis katsoa niitä pikkuruisia vaatteita,ne lindex:n vanhan malliston pöllö-sarjan vaatteetkin..oih,niin söpösiä...miten sitä voikin olla näin hassu. Ei ole meillä vauvaa enää, iso pikku mies jo :o)

Millaisissas merkeissä teillä muilla on naistenpäivä edennyt?
Onko puolisot/lapset muistaneet?

Meillä ei juurikaan olla tätä päivää juhlistettu.
Eilisellä kauppareissulla mies nappasi kukkasen mukaan kärriin ja sen sain sitten toivotusten kera. Hieman elättelin toiveita aamulla,että miekkonen olisi noussut lasten kanssa,mutta ei niin ei..kukkaseenkin olen hyvin tyytyväinen =)Tälläisellä minua muistettiin.Minny

1 kommentti:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Oletpas ollut ahkera tänään, ihan kateeksi käy. Itse olen vain touhunnut koko ajan saamatta oikein mitään aikaiseksi..

Tänään tien päällä poliisi pysäytti ja puhallutti. Toivotti sitten samalla hyvää naistenpäivää :)