lauantai 22. toukokuuta 2010

Aurinko katosi

Täällä mittari näytti parhaillaan lähelle kolmeakymmentä astettakin parhaimmillaan ja nyt on sitten viileän tuntuinen ilma kun mittarissa parasta aikaa +15 :)

Kyllä tässä aurinkoisten ilmojen aikaan tulikin mentyä ja touhuttua ja nyt sitten taitaa olla aikaa aloitella siivoilemaan ja pyykkäämään...

Vein lapset torstaina kävellen kerhoon, taikka siis kerholaiset pyöräilivät ja itse kävelin pikku miehen istuessa rattaissa.
Minuun ei yleensä aurinko juurikaan tartu,mutta nyt sitten (tietenkin) onnistuin polttamaan hentoisesti olkapääni sekä käsivarret...
Tajusin sentään laittaa lisää aurinkorasvaa ennen kuin lähdin esikoisen jalkapallo treenien ajaksi kentän laidalle istumaan :)

Ollaan vietetty aikaa ulkoillen, markkinoilla käyty, leikitty ja olen innostunut jälleen lukemisesta (tätä olen harrastanut suurinpiirtein aina,mutta lasten ollessa pieniä on kirjat jääneet pölyyntymään,mutta nyt olen innostunut taas)
Ollaan käytetty pienin mies kontrolli neuvolassa,
Ollaan mökkeilty ja lapset heittäneet talviturkkinsakin, äiti ei veteen mennyt ;)
Ollaan kirppuiltu ja shoppailtu sekä siivottu lasten kaappeja sekä saatu kasaan isot kasat kirpparille joutavaa tavaraa ja vaatetta.
Ollaan tehty suursiivous ja ollaan juhlittu jonkun pyöreitä ;) ;)


Nyt sitten on paluu arkeen tosiaankin edessä kun ilmat viilenneet.
Pyykinpesukone laulaa ja kohta imuri aloittaa oman laulunsa.
Meneehän tämä päivä näinkin.


Minny

Ei kommentteja: