lauantai 20. kesäkuuta 2009

Mökkeilyä

Juhannusaatto sujui mukavissa merkeissä ja sääkin oli ihan ok.

Mökille tultiin jo ihan hyvissä ajoin ja päivä kului lasten kanssa puuhaillessa ja grillatessa. Hih..olevinaan ihan vain jotain pientä tehtiin iltapalaksi,mutta jokainen pihistiin ähkyssä ruokailun jälkeen =D makkaraa,maissia,paprikaa,sipulia,herkkusieniä,kalapullia....nam :P
Tai siis kaikki muut on nam,mutta makkaraan en koske,en edes pitkällä tikulla...(lihaa (enkä kanaa) ole nyt syönyt ollenkaa...hmm...seitsemääntoista vuoteen...) ja sienistä en pidä...
Myöhemmin illalla juhannussaunaan. Uimaan en uskaltautunut :o)
En ole käynyt järvessä vielä tänä kesänä ollenkaan ja saattaa mennä aikaa,että edes harkitsen meneväni,en pidä kylmästä ollenkaan.
Sitten olikin vuoro sytyttää aikaisemmin kasaamamme kokko.
Kello oli silloin jo yhdeksän,mutta koska pikku mieskään ei ollut ihan pystyyn nukahtamassa niin hänkin pääsi kokon katsomaan ja kyllä sitä jaksoi ihmetelläkin.
Pian alkoikin sitten nukkumatti tehdä tuloaan ja veinkin Naksun nukkumaan ja samalla sitten Papu ilmoitti myös haluavansa sänkyyn.
Molemmat nukahtivatkin samantien.
Esikoinen jaksoi vielä jonkin aikaa sinnitellä,mutta piakkoin hänkin sitten ilmoitti olevansa kovasti väsy ja haluavansa nukkumaan.
Me aikuiset sitten grillattiin pikkaisen iltapalaa ja nautittiin siiderit juhannuksen kunniaksi ja nukkumaan riennettiin sitten mekin.
Aamulla sitten Neitonen suuntasi isänsä ja vaarin kanssa verkkoja nostamaan, meille on muuttanut kala-nainen =D
Aina on vapaaehtoisena menossa niin verkkoja laskemaan kuin nostamaankin ja kävipä tuo ongellakin illalla vaarin kanssa :o)

Nyt kuitenkin vieraita tänne tulossa jotenka päätän kertomuksen juhannuksestamme tähän.


Minny
Kuvia ei ole nyt tarjota kun miekkonen sitä mieltä,että tähän kannettavaan ei tallenneta kuvia ollenkaan...

1 kommentti:

Meemukka kirjoitti...

Hyrr, miulle pitäs olla jotain 30 asteista vettä.. ennenkuin menisin veteen :D Jos sittenkään.