tiistai 12. toukokuuta 2009

Hipot esittelyyn ja lindex alesta napattua

Tässä viisujen lomassa bloggausta :o)
Sain viime viikolla kuukausi sitten tilaamani me&i vaatteet jotka tässä siis nyt esittelyyn.
Ekassa kuvassa esikoisen hippopaita ja samanlainen neitoselle ns.tyttöjen värissä ja paidan kaveriksi oranssi söpönen hamonen.
Mallasin senkin,että kun esikoiselle hipot jää pieneksi niin käy ihan kivasti sitten neidollekin esim.juuri tämän hameen kanssa.

Tässä sitten robotteja jotka tuli Naksuttimelle salaisena vaatteena.
Kuvassa myöskin rottakarkkipaidat jotka ostin Arjen pyörteissä blogistilta Millalta, iso kiitos sinne tätäkin kautta!!!!
Olenkin etsiskellyt esikoiselle tuota ruskeaa paitaa ja nyt sitten se löytyi.Sitten esittelyyn muutama lindex:n alerekista mukaan tarttunut vaate.
Neitoselle nämä. Noita poövihousujahan tässä etsittiin Mian kanssa,mutta enää emme sitten onnistuneet tahoillamme kumpikaan löytämään 98 eikä 104cm housuja. Nämä on nyt kokoa 110cm ja saa nähdä koska on edes typsylle sopivat =D
Hmm...toisenkin kuvan laitoin muutamasta ostoksesta,mutta ne kodonneet nyt jonnekin.
Siinä oli vihreät polvarit pikku miehelle ja sitten valkoinen t-paita muurahaisilla esikoiselle.
Jotenkin olen tullut siihen tulokseen,että pojille on ollut helpompaa löytää kesävaatetta kuin tytölle. Ei oikeastaan ole ollut nyt noiden polvihousujen jälkeen yhtään sellaista pakko saada vaatetta tytölle kun taas pojille on ollut.
Nytkin kun kävin tänään lindex:n sivuilla niin sinne oli tullut kuvia ihanista turkooseista frotee housuista joita sai kokoon 86cm asti ja niistä meille mieluusti saa kotiutua kaksi isointa kokoa =)
Nyt minulla on hakusessa neitoselle näiden ilmojen takki,mutta mitään kiinnostavaa ei ole mistään vastaan tupsahtanut.
Nyt kuitenkin katoan takaisin viisujen pariin ja huomenna menekin sitten kuvauttamaan suussani olevat 3viisaudenhammasta jotka kuulemma joutavat poistoon......
Hui olkoon....en tiedä mitään niin kamalaa kuin hammaslääkäri =/
Minny6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Samoja turkooseja froteehousuja kyttäsin minäkin Lindexin sivulta, pakko olis saada, mutta menee tietysti enää vaan hetken. ;)

Hyvä että sait edes tuossa koossa nuo polvihousut, noitahan voi pitää täyspitkinä eka. :)

poikien äiti kirjoitti...

mä eilen hypistelin noita lindexin uusia turkooseja froteehousuja ja samaan sarjaan kuuluvia bodeja, joissa roikkui pehmolelu ja tais olla vielä velour takki+housut setti. jäi sitten vielä kauppaan, kun yritän hillitä ostoksia, mutta voi olla, eetä sitten kun niitä ei enää ole runsain mitoin tarjolla, niin tulee sellainen pakko saada vaate :)

milla kirjoitti...

Kiva että paidat on päässyt perille ja kelpasi :D

minny kirjoitti...

Mia ja Poikien äiti samojen housujen perässä :o)

Milla:Paidoista tykkäsi sekä äiti että poika. Kiitos vielä kerran!

poikien äiti kirjoitti...

sinulle on tunnustus blogissani!

minny kirjoitti...

Kiitos poikien äiti!